Icon
Качествени услуги
Ако искате бързо и качествено да осъществите преместване на Вашият дом или офис - хамалите от "Къщата беглец" е точната фирма за Вас.
new
Icon
Конкурентни цени
Цените, предлагани от хамалите от "Къщата беглец" са едни най-добрите, които може да получите на пазара в град София. Доверете ни се и ще останете доволни!
new
Icon
Иновативна практика
С повече от 10 години опит, нашата компания Ви предлага уникална услуга, която Ви гарантира 100% сигурност.
new
top

Здравейте, приятели на Къщата беглец!

Ние сме малък, но много сплотен екип от хамали – помощници във вашето преместване.

Вече можете да бъдете спокойни. Ако Ви предстои преместване, Къщата беглец е Вашето местенце за почивка. Може би сега се питате: Как мога да почивам по време на това досадно преместване и кой ще свърши многото тежка работа вместо мен? -Ние, разбира се!

Само след Вашите точни инструкции за хамалски услуги, ще станете свидетели на това как цялата Ви къща побягва към новото жилище. В случая не е нужно да се тревожите за каквото и да е било. Ние от Къщата беглец сме организирали и подготвили всичко. Разрешени са дори и най-малките детайли от преместването на жилището Ви.

Къщата беглец Ви предлага качествени хамалски услуги, чрез които досадните дни за преместване, можете да замените със спокойни и безгрижни дни за почивка.

Времето лети! Отдайте се на най-близките си хора, любимото си хоби или просто помързелувайте! Силовата работа оставете на нашите бегълци – хамали, които бързо и качествено да преместят къщата!

Последни новини

 

Честита Баба Марта!

За връзка с нашите хамали

 

Phone Fax
Address
Email


bottom